Rostbiffwrap med hummus och saltgurka | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Rostbiffwrap med hummus och saltgurka

En supersnabb wrap, perfekt för sommarens picknickar. Med färdig hummus behöver du bara blanda i rivig pepparrot och spiskummin och montera ihop. Saltgurkan gör rostbiffwrapen saftig och ger skönt tuggmotstånd.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2017
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Dela saltgurkorna längs med.
  2. Blanda hummus, spiskummin och pepparrot.
  3. Fördela sallad, hummus, rostbiff och saltgurka på bröden. Vik ihop till wraps och förvara i kylen till servering.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 hela saltgurkor
  • 1 förp hummus (à 5250 g)
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 2 msk riven pepparrot (på tub)
  • 4 romansalladsblad
  • 8 skivor rostbiff (8 skivor motsvarar ca 200 g)
  • 4 stora tortillabröd
Lägg till i inköpslistan