Rostbiffwrap med hummus och saltgurka

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostbiffwrap med hummus och saltgurka

En supersnabb wrap, perfekt för sommarens picknickar. Med färdig hummus behöver du bara blanda i rivig pepparrot och spiskummin och montera ihop. Saltgurkan gör rostbiffwrapen saftig och ger skönt tuggmotstånd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Rostbiffwrap med hummus och saltgurka

Ingredienser

4 portioner
4   hela saltgurkor
1   förp hummus (à 5250 g)
1 tsk  malen spiskummin
2 msk  riven pepparrot (på tub)
4   romansalladsblad
8   skivor rostbiff (8 skivor motsvarar ca 200 g)
4   stora tortillabröd

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snabblagad falafelrulle
Betyg 4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med sallad, cottage cheese och rostbiff
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gourmetrullar med tonfiskröra
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Wrap med paprika och bönröra
Betyg 4 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga