Tortillarullar med rökt skinka

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tortillarullar med rökt skinka

Ett gäng snabba tortillarullar med rökt skinka är utmärkt sommarlunch. Den mumsiga blandningen i rullarna får fin smak av kanel, kardemumma och ingefära. Servera dina matiga, fyllda tortillarullar med blandad sallad och söt mango chutney.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Tortillarullar med rökt skinka

Ingredienser

4 portioner
1   paket köttbullar (à ca 350 g)
100 g  rökt skinka
1   gul lök
1   röd paprika
1   aubergine
1 msk  olja
1 tsk  malen ingefära
1 tsk  malen kanel
1 krm  stött kardemumma
1 krm  salt
1/2 krm  peppar
1   burk kidneybönor (à ca 400 g)
4   stora tortillabröd
4   stora grönsalladsblad

För alla

Fri från ägg, men kontrollera innehållet i både köttbullar och bröd.
Gör glutenfri: välj glutenfria köttbullar. Använd bröd utan gluten eller lägg fyllningen i glutenfri pannkaka.
Gör mjölkfri: välj mjölkfria köttbullar och kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2920 KJ / 700 kCal

Testa liknande recept

Mozzarellagratinerad aubergine med ajvaryoghurt
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Böncurry med raita
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Matiga wraps med köttbullar
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönor med sting
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga