Tortillarullar med rökt skinka
Ett gäng snabba tortillarullar med rökt skinka är utmärkt sommarlunch. Den mumsiga blandningen i rullarna får fin smak av kanel, kardemumma och ingefära. Servera dina matiga, fyllda tortillarullar med blandad sallad och söt mango chutney.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005
Ingredienser
4 portioner
1 paket köttbullar (à ca 350 g)
100 g rökt skinka
1 gul lök
1 röd paprika
1 aubergine
1 msk olja
1 tsk malen ingefära
1 tsk malen kanel
1 krm stött kardemumma
1 krm salt
1/2 krm peppar
1 burk kidneybönor (à ca 400 g)
4 stora tortillabröd
4 stora grönsalladsblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2920 KJ / 700 kCal
Kommentarer