Tortillarullar med rökt skinka

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tortillarullar med rökt skinka

Ett gäng snabba tortillarullar med rökt skinka är utmärkt sommarlunch. Den mumsiga blandningen i rullarna får fin smak av kanel, kardemumma och ingefära. Servera dina matiga, fyllda tortillarullar med blandad sallad och söt mango chutney.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Tortillarullar med rökt skinka

Ingredienser

4 portioner
1   paket köttbullar (à ca 350 g)
100 g  rökt skinka
1   gul lök
1   röd paprika
1   aubergine
1 msk  olja
1 tsk  malen ingefära
1 tsk  malen kanel
1 krm  stött kardemumma
1 krm  salt
1/2 krm  peppar
1   burk kidneybönor (à ca 400 g)
4   stora tortillabröd
4   stora grönsalladsblad

För alla

Fri från ägg, men kontrollera innehållet i både köttbullar och bröd.
Gör glutenfri: välj glutenfria köttbullar. Använd bröd utan gluten eller lägg fyllningen i glutenfri pannkaka.
Gör mjölkfri: välj mjölkfria köttbullar och kontrollera innehållet i brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2920 KJ / 700 kCal

Testa liknande recept

Matiga wraps med köttbullar
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spansk böncrème
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönor med sting
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparkakskrydda
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklinggryta med smulade nachos och koriander
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga