Wokad kinakål med bacon

Krispig kinakål, även kallad salladskål, får spela huvudrollen i denna grönsaksrätt med salta, rökiga toner av bacon och asiatisk touch av aromatisk sesamolja. Bjud som ensamrätt eller som tillbehör.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1146 KJ / 274 kCal
Fett22 g
Salt2.2 g
Kolhydrater10 g
Protein7 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stVäldigt gott. Tog kycklingbuljongtärning I s f fond
Britt
Enkel och god maträtt! Tog 2 paket bacon då jag hade en rätt stor kinakål och tog en kycklingbuljongtärning i stället för fond.
Erika
Blaskigt, smaklöst. Blä!!
Sabina
Galet bra rätt med smaker utom denna värld och sesamoljan på slutet gjorde det lilla extra!
Camilla
God snabb och enkel rätt med goda smaker toppen
Fia