Wok är enkelt och gott. Testa att woka en härlig blandning av blomkål, broccoli eller andra grönsaker tillsammans med kyckling och njut av alla goda smaker!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2003
Fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Läs ingredienserna på kycklingfonden och ostronsåsen.
Gör glutenfri: uteslut vetemjölet.
Gör mjölkproteinfri: välj soja istället för ostronsås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Serafim
2013-12-14Verkligen gott, Jag serverade kycklingbitarna på eget fat för att behålla paneringen krispig. Använde soja, Kikkomans lättsaltade variant, inte ostronsås. Räknade om för 6 personer och serverade med japanskt ris (tillagat i japansk riskokare), med japanska riskryddor (furikake). Allt gick åt direkt vid middag för 5.
Mats roland
2013-01-18Paneringen ger ytterligare smak och jag är inte rädd för fett. Använde grahamsmjöl för att göra det lite långsammare. Bra grund men den behöver spetsas till lite. Jag wokade grönsakerna i olivolja med citron och la i färsk riven ingefära som gav mer karaktär.
Gunilla
2005-10-06Varför panera kycklingbitarna med vetemjöl när de är så lättstekta som de är? Och fetthalten i rätten hålls dessutom nere.