Wallenbergare med nya tillbehör

Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Wallenbergare med nya tillbehör

Saftiga Wallenbergare där du byter ut de klassiska tillbehören mot färgglada grönsaker som paprika och zucchini. Servera med små polenta- och mozzarellaburgare som steks i smakrik olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
400 g kalvfärs
1 äggula
1 dl grädde
3 msk fint hackad gul lök
smör till stekning

Polenta

1/2 dl kycklingbuljong (tärning + vatten)
2 dl polentagryn
2 mozzarella (à 125 g)
1 dl vetemjöl
1 ägg
1 dl ströbröd
olivolja till stekning

Grillade grönsaker

1 röd paprika
1 gul paprika
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
3 kvistar färsk timjan
salt
peppar

Gör så här

00:07:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • We tried the dish in Andover outside Boston the 2nd of March. Six adults and a baby and all of us liked it a lot. Will do it again.

    Eva

Testa liknande recept

  • Wallenbergare
    Betyg 4 av 5.110 personer har röstat
    Receptet har 43 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Färsbiffar med Caponata
    Betyg 4.7 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad