Den här rätten på vitlöksstekt majskyckling med basilikacrème får smaklökarna att jubla. Och det bästa, den reder sig själv i ugnen. Det du behöver göra är att förbereda den härliga basilikacrèmen som innehåller färska kryddor. Till servering får du saftig kyckling, ugnsrostade grönsaker, mangold och krämig sås.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Styrbjörn
2022-09-12Oklart recept. Steka i potatisformen?.
Redaktionen ICAse
2022-09-12Hej Styrbjörn! Du bryner först kycklingen i stekpannan och sen lägger du kycklingen i ugnsformen tillsammans med potatisarna och ugnssteker klart kycklingen. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Madeleine
2022-04-23Riktigt gott, både som vardags men även bjudmiddag! Kommer definitivt lagas igen.
Madeleine
2021-05-17Jättegott. Hade lite mer kryddor på men gott och enkelt att göra. Kommer göra igen.