Torsk med mango, feta och avokadosallad

8
0
Torsk med mango, feta och avokadosallad

En inspirerande rätt där både fisk, frukt, ost och grönsaker samsas på tallriken i en underbar symbios. Vardagsmat behöver definitivt inte vara tråkig och smaklös, vilket är något denna torsk med mango, feta och avokadosallad bevisar med råge!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2013

Torsk med mango, feta och avokadosallad

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
4 portioner ris (eller annat gryn)
1 mango
1 lime
2 msk olivolja
salt och svartpeppar
100 g fetaost
2 avokado
65 g mangoldskott

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri fetaost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2383 KJ / 569 kCal
Fett 20.3 g
Kolhydrater 58.2 g
Protein 36.1 g
Läs mer om näringsvärden