Färska rödbetor tar lång tid att koka och till vardags hinner man knappast med att äta dessa läckerheter. Men vi har en lösning, nämligen förkokta rödbetor! Här serveras de i ljuvligt brynt smör tillsammans med ugnsstekt spätta, nykokt potatis och färggranna mangoldskott. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
22 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt smör.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Karin
2021-05-07Jag får hålla med Julia, det fattades något med fisken. Kan inte lista ut vad.
Julia
2021-01-27Rödbetorna var väl det som var något att ha med receptet egentligen. Spättan var rätt trist. När den ändå viks så hade nog lite ingredienser mellan fisken gjort susen. Bygger vidare på detta. :)
Redaktionen
2014-05-30Hej Victor! Ledsen att det ej blev som tänkt. Hos oss har det fungerat väl. Men alla ugnar olika och sedan beror det på mängden också. Så alltid bra att titta ordentlig att maten verkligen är klar innan man plockar ut den.