Vitlöksstekta vaxbönor

Vaxbönor är ett gott tillbehör till det mesta. Här steker vi vaxbönorna med vitlök, olivolja och salt. Bönorna steks hastigt i hög temperatur för rätt konsistens.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019

Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi273 KJ / 65 kCal
Fett3 g
Salt0.88 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentarer
4 stLedsnade på kokta bönor. Störvaxbönor passade väldigt bra till detta.
Irmeli
Supergott, ny favorit!
Göran
Köpte gula vaxbönor och tänkte tillaga enligt den här receptet. Det var gott! Kommer att göra ofta. Tack för tipset.
Svetlana