Kyckling i teriyakisås med haricots verts och nudlar

5
3 Klimatsmart
Kyckling i teriyakisås med haricots verts och nudlar

Doft och matinspiration från Asien kommer till dig när du lagar denna rätt med kyckling, nudlar, haricots verts och smaksätter med teriyaki. På 30 minuter har du en god måltid på bordet att njuta av.

Skriv ut
Kyckling i teriyakisås med haricots verts och nudlar

Ingredienser

4 portioner
4
kycklingbröstfiléer
200 g
haricots verts
150 ml
teriyakimarinad
4
port äggnudlar

Att ha hemma

2 tsk
olja
-
peppar
1 msk
sesamfrö

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlar mot risnudlar eller glasnudlar.
Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Rosta gärna sesamfröna gyllenbruna i en torr stekpanna för lite nötigare smak.

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Darren

4/9/2019

👍🏻

Camilla

2/10/2019

Alla tycker om denna rätt i familjen. Mycket gott!

Eva

2/7/2019

Så gott 5

Näringsvärde per portion

Energi 2010 KJ / 480 kCal
Fett 8 g
Salt 2.58 g
Kolhydrater 58 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept