Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

0
0
Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

I denna fiskrätt hittar vi klassiska smaker där torsk får sällskap av en sås med majonnäs smaksatt med dill. Potatisen och bönorna kan du koka i samma kastrull så sparar du lite disk. Torsken steks i smör i en stekpanna och serveras nystekt, då är den som allra godast.

Skriv ut
Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

Ingredienser

4 portioner
900 g
potatis
4
port torskfilé
2 msk
hackad dill
2 dl
majonnäs
150 g
haricots verts

Att ha hemma

2 tsk
olja
1/2 msk
smör
-
salt
-
peppar

För alla

Kontroller noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör eller välj olja.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2886 KJ / 688 kCal
Fett 45 g
Salt 2 g
Kolhydrater 41 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept