Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

I denna fiskrätt hittar vi klassiska smaker där torsk får sällskap av en sås med majonnäs smaksatt med dill. Potatisen och bönorna kan du koka i samma kastrull så sparar du lite disk. Torsken steks i smör i en stekpanna och serveras nystekt, då är den som allra godast.

Torsk med dillmajonnäs och haricots verts

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
4 port torskfilé
2 msk hackad dill
2 dl majonnäs
150 g haricots verts (bönor)

Att ha hemma

2 tsk olja
1/2 msk smör
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2886 KJ / 688 kCal
Fett45 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein28 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Ugnsbakad fisk med bönor
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torsk med kaprisstekta haricots verts och ruccolacrème
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga