Vitlöksstekta kycklinglår med ärt- och basilikakräm är en måltid med fantastiska italienska smaker. Det är krämen som sätter en tydlig prägel i detta recept med smaker som ärtor och vitlök som mixats slätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2015
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2015-04-10Hej Michaela! Ber så mycket om ursäkt för att vi tänkt fel! Se till så kycklingen är uppe i 82˚C och det tar ca 30 min och i ditt fall 40 min. Vi har nu korrigerat detta.
Patrick
2015-04-05Lätt att göra och intressanta smaker. @Michaela: Glöm inte att bryna kycklingen innan du lägger den i ugnen ;) /Karolina
Michaela
2015-03-30Seriöst? 20 minuter? Tog mer än 40 innan kycklingen va uppe i rätt temperatur. Försöker ni ta livet av folk? Avskeda Paulo för han kan uppenbarligen inte mycket om matlagning. Aldrig varit me om kyckling som blir klar på 20 minuter i ugnen. Men han kanske använde en färdiggrillad eller lår från en nykläckt kyckling?