Vitlöksstekt lammracks med svampfräs och krutonger
Doften av vitlöksstekta lammracks retar de mest bortskämda smaklökar. Till det serveras en varm sallad där knaperstekt shitakesvamp, champinjoner samt lättkokta haricot verts spelar huvudrollen. På toppen brödkrutonger gjorda av surdegsbröd.
Ingredienser
4 portioner
Kött
1 kg lammracks
salt och nymald svartpeppar
1 msk smör
3 vitlöksklyftor
Krutonger
3 skivor vitt surdegsbröd
1 msk olivolja
Svampfräs
150 g haricots verts (bönor)
200 g champinjoner
200 g shiitakesvamp
2 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1615 KJ / 385 kCal
Fett25.1 g
Salt0.5 g
Kolhydrater14.9 g
Protein23.4 g
Kommentarer