Lammklubbor med wasabikrisp

Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Lammklubbor med wasabikrisp

Lammklubbor med wasabikrisp är angenämt på buffébordet. En blandning av wasabisnacks, vitlök och kajennpeppar täcker lammracksen som sedan tillagas i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Lammklubbor med wasabikrisp

Ingredienser

10 portioner
ca 1 kg  lammracks
4 dl  ärtsnacks med smak av wasabi
1/2 dl  plockade citronmelissblad
1/2 dl  plockade myntablad
1 msk  salt
1 tsk  kajennpeppar
2   vitlöksklyftor
1   äggula

För alla

Innehåller gluten och ägg. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i wasabisnacksen.

Gör så här

Tips

Lägg ca 1 kg enkla lammkotletter på en ugnsplåt (för 10 bufféport). Fördela wasabiblandningen över. Tillaga 15-20 minuter i ugnen (225°C). Låt vila ca 5 minuter.

Förbered: Går utmärkt att förbereda och ställa i kylskåp en dag i förväg. Tillaga i ugnen 1-3 timmar innan gästerna kommer.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlöksstekt lammracks med svampfräs och krutonger
Betyg 2.8 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga