Lammklubbor med wasabikrisp

Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Lammklubbor med wasabikrisp

Lammklubbor med wasabikrisp är angenämt på buffébordet. En blandning av wasabisnacks, vitlök och kajennpeppar täcker lammracksen som sedan tillagas i ugn.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007

Lammklubbor med wasabikrisp

Ingredienser

10 portioner
ca 1 kg lammracks
4 dl ärtsnacks med smak av wasabi
1/2 dl plockade citronmelissblad
1/2 dl plockade myntablad
1 msk salt
1 tsk kajennpeppar
2 vitlöksklyftor
1 äggula

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekt lammracks med svampfräs och krutonger
Betyg 2.8 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks med lök och chermoula
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga