Vitlöksstekt kyckling med krämig rotselleri
Vitlöksstekt kyckling blir väldigt smakrikt och passar utmärkt till ett lenare potatismos. Här serveras kycklingen även med en riven och krämig rotselleri som du smaksätter med bland annat majonnäs och vitvinsvinäger. Genom att lägga till krispsallad adderar du lite grönska till rätten.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2018
Ingredienser
Mos
Kyckling
Rotselleri
Till servering
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck. Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Kontrollera innehållet i majonnäsen.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Suveränt!! Kommer att laga detta många gånger
Cecilia
2019-04-03