Vitello tonnato på rostbiff

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
1
Vitello tonnato på rostbiff

Här har vi förenklat den klassiska rätten vitello tonnato men istället för kalvkött valt färdig rostbiff i tunna skivor som gifter sig precis lika bra med den smakrika och krämiga tonfisksåsen. Toppa hela rätten med kapris och rucola. 

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024

Vitello tonnato på rostbiff

Ingredienser

6-8 portioner
1/2 dl  kapris (+ 2 msk av spadet, för 6-8 port)
1   tonfisk (à 170 g)
1 1/2 dl  majonnäs
2 msk  färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar
ca 500 g  griljerad rostbiff i tunna skivor
65 g  rucola

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Tips

Vill du laga egen hemgjord rostbiff?

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Riktigt gott men skulle behöva potatis till kanske

Mikaela

2024-04-28

Testa liknande recept

Fyllda tomater
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Junes tonfiskmacka
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig tonfiskpasta med kapris och spenat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllda grönsaker
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakad potatis med tonfiskröra
Betyg 3 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tonfiskpasta med kapris & ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga