Rostbiff tonnato

Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
4
Rostbiff tonnato

Här har vi förenklat en klassisk rätt och istället för kalvkött valt färdig rostbiff i tunna skivor som gifter sig precis lika bra med den smakrika och krämiga tonfisksåsen. Toppa hela rätten med kapris och rucola. 

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024

Rostbiff tonnato

Ingredienser

6-8 portioner
1/2 dl kapris (+ 2 msk av spadet, för 6-8 port)
1 förp tonfisk (à 170 g)
1 1/2 dl majonnäs
2 msk färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar
ca 500 g griljerad rostbiff i tunna skivor
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Perfekt rätt att ha klar till midsommar aftonskvällen! Serverades med en fransk potatissallad, mycket uppskattat av mina gäster!

Monica

2024-10-20

Jättegott både till fest och vardag.

Annika

2024-07-08

Väldigt gott speciellt med en bit pain riche bröd för att få upp den goda såsen.

Carolin

2024-06-01

Testa liknande recept

Fyllda tomater
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Junes tonfiskmacka
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig tonfiskpasta med kapris och spenat
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pollo tonnato
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskfylld stjälkselleri
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskpasta med kapris & ägg
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga