Rostbiff tonnato
Här har vi förenklat en klassisk rätt och istället för kalvkött valt färdig rostbiff i tunna skivor som gifter sig precis lika bra med den smakrika och krämiga tonfisksåsen. Toppa hela rätten med kapris och rucola.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2024
Ingredienser
6-8 portioner
1/2 dl kapris (+ 2 msk av spadet, för 6-8 port)
1 förp tonfisk (à 170 g)
1 1/2 dl majonnäs
2 msk färskpressad citronjuice
salt
svartpeppar
ca 500 g griljerad rostbiff i tunna skivor
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Perfekt rätt att ha klar till midsommar aftonskvällen! Serverades med en fransk potatissallad, mycket uppskattat av mina gäster!
Monica
2024-10-20Jättegott både till fest och vardag.
Annika
2024-07-08Väldigt gott speciellt med en bit pain riche bröd för att få upp den goda såsen.
Carolin
2024-06-01