Tonfiskpasta med kapris & ägg

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Tonfiskpasta med kapris & ägg

En läcker och smakfull tonfiskpasta med kapris och ägg är en utmärkt lunch- eller bufférätt. Serverar du pastan med krispiga baguetter blir rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Tonfiskpasta med kapris & ägg

Ingredienser

4 portioner
3   ägg
300 g  tagliatelle
1   ask körsbärstomater (à 250 g)
1   burk grillad paprika (à 290 g)
2   burkar tonfisk (à 200 g)
1   kruka persilja
2 msk  kapris
3 msk  olja från paprikan
3 msk  färskpressad citronjuice
olivolja till stekning
1/2 tsk  salt
2 krm  nymalen svartpeppar
frasig baguette

För alla

Innehåller inte laktos och mjölkprotein. Gluten och ägg ingår.
Ändra till glutenfritt: välj pasta och bröd utan gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Lättlagat, nyttigt och lite annorlunda smakkombination än jag är van vid. Bytte ut olivoljan mot arganolja som känns mer nordafrikanskt än olivolja. Tog torkad persilja istället för färsk och spagetti istället för tagliatellle.

Susanna

2010-01-31

Testa liknande recept

Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk med salsa romesco
Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta pronto med tonfisk
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad tonfisk med bönor, citron och persilja
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med tonfisksås och haricots verts
Betyg 3.7 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgursallad med tonfisk, ägg och citrondressing
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga