Tonfiskpasta med kapris & ägg

1
1
Tonfiskpasta med kapris & ägg

En läcker och smakfull tonfiskpasta med kapris och ägg är en utmärkt lunch- eller bufférätt. Serverar du pastan med krispiga baguetter blir rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003

Tonfiskpasta med kapris & ägg

Ingredienser

4 portioner
3 ägg
300 g tagliatelle
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk grillad paprika (à 290 g)
2 burkar tonfisk (à 200 g)
1 kruka persilja
2 msk kapris
3 msk olja från paprikan
3 msk färskpressad citronjuice
olivolja till stekning
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
frasig baguette

För alla

Innehåller inte laktos och mjölkprotein. Gluten och ägg ingår.
Ändra till glutenfritt: välj pasta och bröd utan gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Susanna

2010-01-31

Lättlagat, nyttigt och lite annorlunda smakkombination än jag är van vid. Bytte ut olivoljan mot arganolja som känns mer nordafrikanskt än olivolja. Tog torkad persilja istället för färsk och spagetti istället för tagliatellle.