Tonfiskpasta med kapris & ägg
En läcker och smakfull tonfiskpasta med kapris och ägg är en utmärkt lunch- eller bufférätt. Serverar du pastan med krispiga baguetter blir rätten komplett!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
300 g tagliatelle
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1 burk grillad paprika (à 290 g)
2 burkar tonfisk (à 200 g)
1 kruka persilja
2 msk kapris
3 msk olja från paprikan
3 msk färskpressad citronjuice
olivolja till stekning
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
frasig baguette
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lättlagat, nyttigt och lite annorlunda smakkombination än jag är van vid. Bytte ut olivoljan mot arganolja som känns mer nordafrikanskt än olivolja. Tog torkad persilja istället för färsk och spagetti istället för tagliatellle.
Susanna
2010-01-31