Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Junes tonfiskmacka

Ett recept på en härlig tonfiskmacka med smak av crème fraiche, rödlök, kapris och kajennpeppar. Supergod att äta som lätt lunch eller att servera som enklare förrätt.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt tonfisk i olja rinna av.
  2. Blanda med lättcrème fraiche, skalad och hackad rödlök och kapris. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar.
  3. Lägg blandningen på smörad kavring.

För alla

fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1 burk tonfisk i olja (à 200 g)
  • 1 burk lätt crème fraiche
  • 1 skalad och hackad rödlök
  • 2 1/2 msk kapris
  • salt
  • svartpeppar
  • kajennpeppar
Lägg till i inköpslistan