Junes tonfiskmacka

Ett recept på en härlig tonfiskmacka med smak av crème fraiche, rödlök, kapris och kajennpeppar. Supergod att äta som lätt lunch eller att servera som enklare förrätt.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Ingredienser
6 portioner
1 burk tonfisk i olja (à 200 g)
1 burk lätt crème fraiche
1 skalad och hackad rödlök
2 - 2 1/2 msk kapris
salt
svartpeppar
kajennpeppar
För alla
fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer