Fyllda tomater

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Fyllda tomater

Snabbt och enkelt fixar du dessa läckra fyllda tomater. Blanda tonfisk, kapris och lättmajonnäs och lägg i urgröpta tomater. Servera med rostat bröd. Ett läckert mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2002

Fyllda tomater

Ingredienser

4 portioner
4   bifftomater
1   burk tonfisk i vatten (à 200 g)
1 1/2 dl  lättmajonnäs
4 msk  kapris
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs i stället för lättmajonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfisk- och picklessallad med grillat bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskfralla
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Knäckebröd med tonfiskröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pollo tonnato
Betyg 3.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfiskägg
Betyg 2.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Heta djävulsägg
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga