Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Fyllda tomater

Snabbt och enkelt fixar du dessa läckra fyllda tomater. Blanda tonfisk, kapris och lättmajonnäs och lägg i urgröpta tomater. Servera med rostat bröd. Ett läckert mellanmål.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt tonfisken rinna av. Blanda tonfisk, majonnäs och kapris till en röra. Salta och peppra.
  2. Skär av en hatt på tomaterna och gröp ur med en tesked.
  3. Fyll tomaterna med tonfiskröran. Servera ev med rostade/grillade skivor vitt bröd.

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs i stället för lättmajonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 bifftomater
  • 1 burk tonfisk i vatten (à 200 g)
  • 1 1/2 dl lättmajonnäs
  • 4 msk kapris
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Majonnäs

5:- Rabatt

Hellmanns Real Mayonnaise 180-400 g/225 ml

Mer info