I en viltskavsgryta får smaken av viltkött komma till sin rätt. Tillsammans med mustig svamp och syrliga lingon blir rätten komplett! Servera tillsammans med ris och middagen är klar.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2018
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är exkl. tillbehör.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bonny
2/18/2021Bra kombo på ingridienserna, passade bra med renskav.
Bengt
9/22/2020Mycket gott! Håller med Tom, skippade lingonen
Tom
9/5/2020Suveränt recept. Skippade dock lingon i receptet och serverade till istället.