Renskavsröra med trattkantareller och messmör

Betyg 3.8 av 5.
18 personer har röstat
11
Renskavsröra med trattkantareller och messmör

En härlig röra på trattkantareller, renskav och messmör! Servera renskavsröran tillsammans med nykokt pasta och en brödbit. Enkelt, gott och mättande.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Renskavsröra med trattkantareller och messmör

Ingredienser

4 portioner
300 g  trattkantareller (300 g färska = 20 g torkade) alt färsk ostronskivling
2   paket djupfryst renskav à 240 g
2 - 3 msk  smör eller margarin
1   gul lök
2 dl  crème fraiche
1 dl  messmör
salt och peppar
pasta till servering
körsbärstomater till servering

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Gillar messmör i såsen och renskav är så gott. Saknade färg och syra så jag slängde i en näve frusna lingon på slutet.

Åsa

2023-03-11

gott - vi pressade potatis och palsternackor till istället för pasta -super!

Kerstin

2014-04-05

mycket gott, grovt rivna morötter i är också gott

Josefin

2008-11-16

Testa liknande recept

Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Renskavsgryta
Betyg 4.5 av 5.
96 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med viltstuvning
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Renklämma
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga