Renskavsröra med trattkantareller och messmör

17
10
Renskavsröra med trattkantareller och messmör

En härlig röra på trattkantareller, renskav och messmör! Servera renskavsröran tillsammans med nykokt pasta och en brödbit. Enkelt, gott och mättande.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Renskavsröra med trattkantareller och messmör

Ingredienser

4 portioner
300 g trattkantareller (300 g färska = 20 g torkade) alt färsk ostronskivling
2 paket djupfryst renskav à 240 g
2 - 3 msk smör eller margarin
1 gul lök
2 dl crème fraiche
1 dl messmör
salt och peppar
pasta till servering
körsbärstomater till servering

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Kerstin

2014-04-05

gott - vi pressade potatis och palsternackor till istället för pasta -super!

Josefin

2008-11-16

mycket gott, grovt rivna morötter i är också gott

Bert

2006-10-19

Brukar strimla i några torkade aprikoser ( ger en syrlig touche) och en skvätt konjak. Bon apetite...