Renskavsröra med trattkantareller och messmör
En härlig röra på trattkantareller, renskav och messmör! Servera renskavsröran tillsammans med nykokt pasta och en brödbit. Enkelt, gott och mättande.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003
Ingredienser
4 portioner
300 g trattkantareller (300 g färska = 20 g torkade) alt färsk ostronskivling
2 paket djupfryst renskav à 240 g
2 - 3 msk smör eller margarin
1 gul lök
2 dl crème fraiche
1 dl messmör
salt
peppar
pasta till servering
körsbärstomater till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gillar messmör i såsen och renskav är så gott. Saknade färg och syra så jag slängde i en näve frusna lingon på slutet.
Åsa
2023-03-11gott - vi pressade potatis och palsternackor till istället för pasta -super!
Kerstin
2014-04-05mycket gott, grovt rivna morötter i är också gott
Josefin
2008-11-16