Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Renskavsröra med trattkantareller och messmör

(25)
30 MIN | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

En härlig röra på trattkantareller, renskav och messmör! Servera renskavsröran tillsammans med nykokt pasta och en brödbit. Enkelt, gott och mättande.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2003
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 4
  • 300 g trattkantareller (300 g färska = 20 g torkade) alt färsk ostronskivling
  • 2 paket djupfryst renskav à 240 g
  • 3 msk smör eller margarin
  • 1 gul lök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl messmör
  • salt och peppar
  • pasta till servering
  • körsbärstomater till servering
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek trattkantarellerna snabbt i het panna i lite av matfettet. Lägg svampen åt sidan.
  2. Stek renskavet otinat i matfett. Skrapa med en gaffel så att sjoken lossar. Lägg köttet åt sidan.
  3. Skala och hacka löken grovt. Fräs löken i matfett i stekpannan. Tillsätt renskav, crème fraiche, messmör och allra sist trattkantarellerna. Salta och peppra. Låt röran koka ihop i någon minut.
  4. Servera med pasta och körsbärstomater.

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: Välj äggfri pasta.