Norrländska tacos
Tacos på norrländskt vis görs på renskav, eller hur? I dessa norrländska tacos blandar du renskavet med salsa, mini fraiche och en grönsaksblandning innan de kryddas med lite spiskummin och serveras i knapriga tacoskal.
Ingredienser
4 portioner
2 paket djupfryst renskav (à 240 g)
1 burk mild, medium eller het salsa (à 340 g)
2 dl minifraiche
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 tsk spiskummin
1 påse djupfryst grönsaksblandning t ex broccoli mexicana (à 550 g)
12 tacoskal
För alla
Byt ut mini fraichen mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt om du inte tål mjölk eller laktos.
Gör så här
Tips
Stänk över röd eller grön tabasco över de fyllda tacoskalen för mer hetta på rätten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2217 KJ / 528 kCal
Fett0 g
Kommentarer
Lättlagat och gott! Nästa gång tänker jag använda ris till istället för tacoskal.
Sandra
2007-03-01jättegott. Serverade med tortillas, tomat, rödlök och banan
Malin
2006-04-24Det är tacoskalen man ser i bakgrunden......
Elisabeth
2006-03-17