Norrländska tacos

Tacos på norrländskt vis görs på renskav, eller hur? I dessa norrländska tacos blandar du renskavet med salsa, mini fraiche och en grönsaksblandning innan de kryddas med lite spiskummin och serveras i knapriga tacoskal.

Ingredienser
4 portioner
2 paket djupfryst renskav (à 240 g)
1 burk mild, medium eller het salsa (à 340 g)
2 dl minifraiche
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 tsk spiskummin
1 påse djupfryst grönsaksblandning t ex broccoli mexicana (à 550 g)
12 tacoskal
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2217 KJ / 528 kCal
Fett18.7 g
Kommentarer
Lättlagat och gott! Nästa gång tänker jag använda ris till istället för tacoskal.
Sandra
2007-03-01jättegott. Serverade med tortillas, tomat, rödlök och banan
Malin
2006-04-24Det är tacoskalen man ser i bakgrunden......
Elisabeth
2006-03-17