Norrländska tacos

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
8
Norrländska tacos

Tacos på norrländskt vis görs på renskav, eller hur? I dessa norrländska tacos blandar du renskavet med salsa, mini fraiche och en grönsaksblandning innan de kryddas med lite spiskummin och serveras i knapriga tacoskal.

Norrländska tacos

Ingredienser

4 portioner
2   paket djupfryst renskav (à 240 g)
1   burk mild, medium eller het salsa (à 340 g)
2 dl  minifraiche
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2 tsk  spiskummin
1   påse djupfryst grönsaksblandning t ex broccoli mexicana (à 550 g)
12   tacoskal

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Lättlagat och gott! Nästa gång tänker jag använda ris till istället för tacoskal.

Sandra

2007-03-01

jättegott. Serverade med tortillas, tomat, rödlök och banan

Malin

2006-04-24

Det är tacoskalen man ser i bakgrunden......

Elisabeth

2006-03-17

Näringsvärde per portion

Energi2217 KJ / 528 kCal
Fett18.7 g

Testa liknande recept

Annikas souvas
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skavwok med kiwi
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskavsgulasch med vitlökskräm
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinka med rissallad
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga