Bjud på en magnifik viltfärsgryta med purjolök, palsternacka, senap och svamp. Viltfärsgrytan är rik på smaker och dofter. Servera med pressad potatis, syltlök och lingon.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.
Gör mjölkfri: stek i mjölkfritt margarin eller olja. Byt grädden mot t ex havrebaserad gräddersättning från Beneviva, Oatly Imat eller Go Green.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Tog lite extra dijonsenap samt adderade Kikkomansoya vilket gav en ännu mustigare smak. En ny favorit.
Mariana
2020-09-25Smakade mycket bra
Mikael
2018-08-25Underbar rätt. Fantastiskt rik viltarom, vacker och lättlagad! Kommer att bjuda på den många gånger!
Eva
2014-09-10