Vilda wallenbergare med sötsyrlig gurka är en fenomenal middagsrätt där klassiska wallenbergare fått en härlig smak av viltkött. Biffarna får dessutom sällskap av len rotsaks- och potatispuré samt sötsyrlig gurka. Låt er väl smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2023
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: byt ut mjölk, grädde och smör mot laktosfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tony
2013-04-21Underbart goda! Det krävs lite försiktig behandling och visst är smeten lite lös men det är ju det som gör en Wallenbergare. Denna rätt blir det nog många fler gånger.
Katarina
2013-02-15Jag undrar om det verkligen ska vara hela 1½ dl grädde i färsen? min blev bara en smet som inte gick att forma till biffar så jag fick klicka i färsen i stekpannan och försöka forma dem där i så gott det gick. Och jag följde receptet till punkt och pricka, bortsett från att jag ju inte kunde vända smeten i ströbröd. Goda blev de i alla fall tack och lov!