Den klassiska charkbrickan har fått en vego utmanare! Avnjut tunna skivor picklad rotselleri med en kräm på mascarponeost och rosmarin. Extra crunch till rätten adderas genom rostade valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: byt ut mascarpone mot laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mascarpone mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt till crème fraiche.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott om man kompletterade med 1-2 tunna skivor kallrökt skinka. Torr äppelcider till passar otroligt bra.
Karin
2022-09-30Smakade inte bra, bättre å bara byta ut sellerin mot lite parma, och skita i inläggningen, då har man en charkbricka. Detta har inget som helst å göra med chark.
Anders
2021-08-27