Vild kebabpizza

13
0
Vild kebabpizza

Säsongen för fryst viltskav pågår faktiskt hela året – tur, för det är ju aldrig fel med en ”vild” kebabpizza! Här utgår vi från kronhjortsskav, men det går lika bra med skav av älg, rådjur eller ren. Krydda med färdig kebabkrydda för den rätta smaken.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016

Vild kebabpizza

Ingredienser

4 portioner
240 g kronhjortsskav
1 msk kebabkrydda
2 krm salt
1 pizzakit (med tomatsås, à 600 g)
1 tunt skivad gul lök
2 dl riven Västerbottensost
1 dl matyoghurt (10 %)
1 riven vitlöksklyfta

Till servering

hackad persilja

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i kryddan och pizzakitet. Välj laktosfri matyoghurt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2570 KJ / 611 kCal
Fett 29 g
Salt 331 g
Kolhydrater 52 g
Protein 33 g
Läs mer om näringsvärden