Denna inbjudande skavgryta med champinjoner, lök, buljong och soja blir en krämig och lättlagad middag då du har lite bråttom! Serveras med mättande potatisgnocchi och toppas med hackad persilja. Rustikt och matigt!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2014
Läs noga ingrediensförteckningen på gnocchin och buljongen.
Rätten innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde. Kontrollera innehållet i gnocchin.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt. Kontrollera innehållet i gnocchin.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i gnocchin.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nathalie
2020-07-06Jag tycker om denna rätt väldigt mycket, går att göra på olika sätt också. Har bla gjort utan svamp och annat kött osv. Jag brukar äta den med ett hemmagjort potatismos :).
Per
2014-09-17Njae....potatisgnocchi kommer vi nog inte att äta igen. Smaken i övrigt var det väl inget direkt fel på, men ingen här hemma tyckte att det var någon höjdare. I snitt i vår familj på fyra personer (9, 10, mamma och pappa), fick rätten 2,5 av 5 möjliga.
Conny
2014-09-16Använde renskav å det blev verkligen uppskattat. (Supergott).