Vildsvinsfärs är bra till biffar, men den gör också långkokt köttfärssås till något alldeles extra. I Italien är det vanligt förekommande, och då måste det ju bara vara gott, eller hur? Morot, sidfläsk och vitt vin, enbär och salvia borgar den rätta mustigheten.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2015
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Detta blev supergott och inte det minsta mesigt. Och eftersom det var med vildsvinsfärs och inte lamm tror jag att den tidigare kommentaren handlar om ett annat recept!
Carol
2022-01-05Lite tanigt och mesigt. I underkant av allt. Dessutom fattas lammets smakbroder - rosmarin, och enbär kan man skippa.
Peter
2021-10-03