Jägarnas vilda gryta är en läcker och robust gryta som får mycket trevliga och djupa smaker efter långkokning och en natt i kylskåp. Smakerna på grytan passar till både vardag och fest och uppskattas av de flesta!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2011
Fri från gluten, men kontrollera korven.
Gör laktos-/mjölkproteinfri: kontrollera korv och fond. Stek i enbart olja.
Gör äggfri: kontrollera korven och fonden.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emelie
2021-11-28Jättegod! Vi skippade dock lammkorven eftersom vi inte hade någon hemma. Trevligt med mycket grönsaker.
Lena
2013-09-03Detta är ju en överlastad Boeuf Borgouignon,håller med övriga som kommenterade, syntes redan på receptet så vi skippade svamp,squash samt lammkorven så blev det en hyfsad köttgryta ändå.
Björn
2011-12-05Trist! Jag rekommenderar att ändra något i receptet, t.ex. att inte koka med fläsk & korv utan steka dem vid sidan av och lägga i mot slutet. Man kan nog skära ner på vätskan också.