Sugo di carne betyder "sås av kött" på italienska. Karljohanssvamp och parmaskinka gör såsen matigare. Detta recept är något avancerat och passar bra när man har tid på sig. Servera med nykokt pasta och färskriven parmesan.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: välj specialpasta utan gluten.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känslig äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym, eller en svensk vällagrad ost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Maria! Tack för att du såg det! Vi har nu lagt till kalvfonden i beredningstexten. Den ska tillsättas tillsammans med tomaterna i punkt 6. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-04-04Jättegott recept! Men det ser inte ut som att man någon gång tillsätter "1 msk konc kalvfond"?
Marie
2016-03-29