Lyxig ytterfilé av hjort med kokt, mixad rotselleri som blir en len smekning till det vilda köttet. Spenaten får fräsa i smör, tillsammans blir det en riktig smakexplosion i munnen.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013
Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, laktosfritt matfett och kontrollera innehållet i kalvfonden.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), ersätt smör med mjölkfritt matfett eller använd enbart olja, kontrollera innehållet i kalvfonden.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i kalvfonden.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer