Färska vårrullar fyllda med krispiga grönsaker kräver lite övning att få till. Råmarinerade strimlade grönsaker rullas in i det tunna rispappret tillsammans med avokado, groddar och koriander. Knepet är att rulla lagom tajt, men med ett salladsblad som extra stöd blir det enklare att hålla ihop de här fräscha vårrullarna.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Näringsvärdet är beräknat per vårrulle.
Kommentarer
Felicia
5/30/2020Rispappret blir som tuggummi. Fruktansvärt obehagligt att äta och svårt att svälja.
Redaktionen ICAse
6/12/2020Hej Felicia! Om du föredrar krispiga vårrullar så kan vi rekommendera Vårrullar med kål och ingefära som har recept id 721775 (https://www.ica.se/recept/varrullar-med-kal-och-ingefara-721775/). Hälsningar Elina
May
2/10/2020Detta är inte vietnamesiska vårrullar! Det används varken majonnäs eller avokado till vietnamesiska vårrullar. Ni borde bara döpa om receptet till enbart vårrullar.
Redaktionen ICAse
2/19/2020Hej May! Tack för din kommentar. Vårt recept är en variant av vietnamesiska vårrullar och vi har därför valt att låta receptnamnet vara kvar. Hälsningar Elina
Sandra
12/10/2019Går det att förbereda dessa eller ska de göras precis när de ska ätas?
Redaktionen ICAse
12/12/2019Hej Sandra! Bör göras direkt när de ska ätas för att vara goda. Hälsningar Michelle