Nuoc cham dippsås

Betyg 4 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Nuoc cham dippsås

En eldig dipp-sås från Vietnam, som med ingredienserna lime, vitlök och piri-piri ger en fräsch smak! Såsen går snabbt att laga och passar utmärkt att servera till vårrullar eller vietnamesiska köttbullar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Nuoc cham dippsås

Ingredienser

6 portioner
1 1/4 dl hett vatten
3/4 dl socker
3/4 dl asiatisk fisksås
3/4 dl vitvinsvinäger
1 msk färskpressad limejuice
ca 3 - 4 små finhackade vitlöksklyftor
ca 2 - 3 små thaichilifrukter (piri piri, finhackade)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

väldigt söt!!!!!!

Larissa

2024-02-12

Väldigt god!

Anders

2023-09-12

På tok för söt! Hälften av sockret behövs (om ens det).

Cecilia

2023-08-07

Testa liknande recept

Vietnamesisk papayasallad
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Goi cuon – Sommarrullar med räkor
Betyg 4.7 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Thaifisksoppa med kokosmjölk och grön curry
Betyg 4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vietnamese egg salad
Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterade vietnamesiska vårrullar med tofu
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tam mak hoong – papayasallad
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad