Färska vårrullar är både enkelt, festligt och supergott. Fyllningen går att variera i oändlighet, men här har vi valt att fylla rispappret med bland annat biff, risnudlar och grönsaker. Servera rullarna med en het jordnötsdressing!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Kommentarer
Erika
2022-04-10Vi gjorde på Tofu istället för entrecote och marinerade dem i Japansk soja. Kinesisk soja, vitlök, lite socker, en liten skvätt risvinäger samt, för den som ville, lite chili. Stekte detta sedan. Supergott!
Karin
2022-02-08Jättegott men lite omständligt och kladdigt att äta!
Louise
2021-03-21Går det att spara och äta rullarna dagen efter?
Redaktionen ICAse
2021-03-22Hej Louise! Vi rekommenderar att äta rullarna samma dag, de kan bli lite vattniga och tråkiga om man sparar dom till dagen efter. Dock så kan du förbereda alla ingredienser och göra så att alla får rulla sina egna rullar vid matbordet. Skulle det bli någon fyllning över så kan du spara den och göra nya rullar dagen efter. Hälsningar Elina