Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Vietnamesisk nudelwrap i sallad är en snabblagad, het och sötsyrlig rätt med spännande smaker av färsk mynta, lime, spansk peppar och ingefära. Fyll dina salladswrap med godsaker som strimlade kycklingfiléer, morötter, pumpafrön, risnudlar och böngroddar och servera med lite soja. Klart på under 30 minuter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
salt och svartpeppar
2 msk  olivolja
1   vitlöksklyfta
2   morötter
3   salladslökar
1   spansk peppar
1 msk  finriven färsk ingefära
1/2   gurka
250 g  risnudlar
280 g  böngroddar
1   lime
1 tsk  flytande honung
1 dl  pumpafrö
1   kruka färsk mynta
1   isbergssallad

Till servering

soja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2529 KJ / 606 kCal
Fett17 g
Kolhydrater65.5 g
Protein44.1 g

Testa liknande recept

Pho med biff och hoisinsås
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vietnamesisk pho med biff
Betyg 4.3 av 5.
106 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vietnamesisk nudelsoppa med färs- och äggfräs
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegansk pho soppa med bönbollar och koriander
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Bun Cha – Grillade fläskfärsbiffar i nouc cham
Betyg 4.6 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pad thai med räkor
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga