Vietnamesisk nudelwrap i sallad

11
0
Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Vietnamesisk nudelwrap i sallad är en snabblagad, het och sötsyrlig rätt med spännande smaker av färsk mynta, lime, spansk peppar och ingefära. Fyll dina salladswrap med godsaker som strimlade kycklingfiléer, morötter, pumpafrön, risnudlar och böngroddar och servera med lite soja. Klart på under 30 minuter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
salt och svartpeppar
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 morötter
3 salladslökar
1 spansk peppar
1 msk finriven färsk ingefära
1/2 gurka
250 g risnudlar
280 g böngroddar
1 lime
1 tsk flytande honung
1 dl pumpafrö
1 kruka färsk mynta
1 isbergssallad

Till servering

soja

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2529 KJ / 606 kCal
Fett 170 g
Kolhydrater 655 g
Protein 441 g
Läs mer om näringsvärden