Vietnamesisk nudelwrap i sallad
Vietnamesisk nudelwrap i sallad är en snabblagad, het och sötsyrlig rätt med spännande smaker av färsk mynta, lime, spansk peppar och ingefära. Fyll dina salladswrap med godsaker som strimlade kycklingfiléer, morötter, pumpafrön, risnudlar och böngroddar och servera med lite soja. Klart på under 30 minuter!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
salt
svartpeppar
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 morötter
3 salladslökar
1 spansk peppar
1 msk finriven färsk ingefära
1/2 gurka
250 g risnudlar
280 g böngroddar
1 lime
1 tsk flytande honung
1 dl pumpafrö
1 kruka färsk mynta
1 isbergssallad
Till servering
soja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2529 KJ / 606 kCal
Fett17 g
Kolhydrater65.5 g
Protein44.1 g
Kommentarer