Vegostroganoff med ris

9
6
Vegostroganoff med ris

Krångla inte till det! Denna stroganoff går fort att laga och är otroligt god! Tack vare den färdiga grytbasen behöver bara osten skivas upp och stekas innan den får puttra ihop med såsen. Till detta serveras ris och söta små majskorn. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019

Vegostroganoff med ris

Ingredienser

4 portioner
2
förp grillost (à 200 g)
400 g
grytbas stroganoff
340 g
majskorn

Att ha hemma

4
port ris eller annat gryn
1 tsk
olja

För alla

Kontrollera noga innehållet i grytbasen.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Camilla

2019-11-05

Hela familjen gillade! Jättebra med vego ibland, vi skulle inte äta det annars.

Helena

2019-10-30

Jättegott! Det är så bra att kassen erbjuder annat än rött kött, bra för hälsan och klimatet.

Redaktionen ICAse

2019-10-31

Hej Helena! Vad kul att höra att du tyckte om rätten och uppskattar variationen! Hälsningar Elina

Katarina

2019-10-30

Muuums!! Mina barn bara älskar detta!! Härligt med vego-uppblandning!!!

Näringsvärde per portion

Energi 2907 KJ / 700 kCal
Fett 38 g
Salt 4.8 g
Kolhydrater 60 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept