Vegoschnitzel med persiljesmör och broccoli

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vegoschnitzel med persiljesmör och broccoli

Vegoschnitzel, mandelpotatis och bellaverde ger dig en snabb och lättlagad måltid. Medan de fina mandelpotatisarna lagas i ugnen passar du på och att steka vegoschnitzel och koka bellaverden. Servera schnitzeln och potatisen med klassiska tillbehör som citron och persiljesmör.

Vegoschnitzel med persiljesmör och broccoli

Ingredienser

4 portioner
900 g mandelpotatis eller delikatesspotatis
1 msk olja
salt
svartpeppar
200 g bellaverde (broccoli)
1 tsk olja
2 förp vegoschnitzel (à 200 g)
1 citron
100 g persiljesmör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2652 KJ / 642 kCal
Fett32 g
Salt2.37 g
Kolhydrater62 g
Protein21 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Vegoschnitzel med citronsås
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dillbakad lax med bellaverde
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelpotatis med koriander, citron och parmesan
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schnitzel med rostad vitlökssås och bellaverde
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med citron- och broccolisås
Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga