Om du är lite nybörjare på vegorätter är detta recept ett perfekt första steg! Schnitzeln, som är gjord på soja och vete, steks krispig och gyllene i pannan, och under tiden ugnsrostas potatisen. Ät ihop med en sås med smak av bearnaise, och små majskorn vid sidan av!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
32 2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johan
2021-08-29Så ”enkelt” och supergott! Speciellt när man gillar korv. Rekommenderas varmt!
Sandra
2021-08-16Jätte gott. Rekommender bea till som andra skrivit också
Anna
2021-08-11Super gott, men bytte till bearnaisesås istället.