Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

En smidig pytt passar utmärkt som middag. Tillsammans med minichorizo och bakade tomater, samt hackad persilja och krispig babyspenat blir det en komplett måltid att njuta av.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020

Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

Ingredienser

4 portioner
2   förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk  olja
salt
peppar
4   tomater
ca 500 - 600 g  färsk salsiccia eller minichorizo
2 dl  gräddfil
1/2   ask färsk persilja (à 20 g)
65 g  babyspenat

För alla

Kontrollera noga innehållet i pytten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3494 KJ / 837 kCal
Fett52 g
Salt6 g
Kolhydrater51 g
Protein38 g

Testa liknande recept

Bönragu med rosmarin och chorizo
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spansk bönragu med chorizo
Betyg 2.9 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Choritzopasta med zucchini och ruccola
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med korv och paprikapesto
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad chorizo med pumpa och salvia
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt halloumi med grynsallad och myntafil
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga