Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
En smidig pytt passar utmärkt som middag. Tillsammans med minichorizo och bakade tomater, samt hackad persilja och krispig babyspenat blir det en komplett måltid att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020
Ingredienser
4 portioner
2 förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk olja
salt
peppar
4 tomater
ca 500 - 600 g färsk salsiccia eller minichorizo
2 dl gräddfil
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
65 g babyspenat
För alla
Kontrollera noga innehållet i pytten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3494 KJ / 837 kCal
Fett52 g
Salt6 g
Kolhydrater51 g
Protein38 g
Kommentarer