Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

2
0
Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

En smidig pytt passar utmärkt som middag. Tillsammans med minichorizo och bakade tomater, samt hackad persilja och krispig babyspenat blir det en komplett måltid att njuta av.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2020

Vegopytt med minichorizo och bakade tomater

Ingredienser

4 portioner
2
förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
4
tomater
ca 500 - 600 g
färsk salsiccia eller minichorizo
2 dl
gräddfil
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
65 g
babyspenat

För alla

Kontrollera noga innehållet i pytten.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3494 KJ / 837 kCal
Fett 52 g
Salt 6 g
Kolhydrater 51 g
Protein 38 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept