Choritzopasta med zucchini och ruccola

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
1
Choritzopasta med zucchini och ruccola

Detta är ett recept du kommer vilja spara inför framtiden. En smakrik chorizogryta du enkelt gör på körsbärstomater, zucchini, persilja, rödlök och minichorizo kommer vara din räddning de dagar inspirationen inte riktigt vill infinna sig. Äts med kokt pasta och härligt pepprig ruccola!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2019

Choritzopasta med zucchini och ruccola

Ingredienser

2 portioner
1   zucchini (à 300 g)
1/2   kruka persilja
1/2   rödlök
1 tsk  olja
300 g  färsk minichorizo (gärna hot)
1   burk körsbärstomater (à 400 g)
1 dl  vatten
salt
peppar
2   port färsk pasta (gärna tonnarelli)
1/2   påse rucola (à 65 g)

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Fyrdubblade receptet för att skapa matlådor. Det tog en rackarns lång tid att klämma ut alla chorizos. I övrigt rätt lättlagat men fick ett mycket ljummet mottagande av familjen. Det blev mycket matlåda över. Kommer inte att tillagas igen.

Johan

2019-09-11

Näringsvärde per portion

Energi3367 KJ / 790 kCal
Fett41 g
Salt5 g
Kolhydrater71 g
Protein32 g

Testa liknande recept

Paprikapasta med färsk chorizo och basilika
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo- och kycklingpasta med fänkål
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mussel- och chorizopasta med persilja
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegopytt med minichorizo och bakade tomater
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med korv och paprikapesto
Betyg 3.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad chorizo med pumpa och salvia
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga