Choritzopasta med zucchini och ruccola

4
1
Choritzopasta med zucchini och ruccola

Detta är ett recept du kommer vilja spara inför framtiden. En smakrik chorizogryta du enkelt gör på körsbärstomater, zucchini, persilja, rödlök och minichorizo kommer vara din räddning de dagar inspirationen inte riktigt vill infinna sig. Äts med kokt pasta och härligt pepprig ruccola!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2019

Choritzopasta med zucchini och ruccola

Ingredienser

2 portioner
1
zucchini (à 300 g)
1/2
kruka persilja
1/2
rödlök
1 tsk
olja
300 g
färsk minichorizo (gärna hot)
1
burk körsbärstomater (à 400 g)
1 dl
vatten
-
salt
-
peppar
2
port färsk pasta (gärna tonnarelli)
1/2
påse rucola (à 65 g)

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Johan

2019-09-11

Fyrdubblade receptet för att skapa matlådor. Det tog en rackarns lång tid att klämma ut alla chorizos. I övrigt rätt lättlagat men fick ett mycket ljummet mottagande av familjen. Det blev mycket matlåda över. Kommer inte att tillagas igen.

Näringsvärde per portion

Energi 3367 KJ / 790 kCal
Fett 41 g
Salt 5 g
Kolhydrater 71 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept