Vegopytt med ägg

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Vegopytt med ägg

En vegopytt med stekt ägg svänger du ihop med hjälp av vegetarisk pytt samt bakpotatis. Tärna bakpotatisen och stek tillsammans med pytten, addera gärna gräslök på slutet. Servera med stekt ägg, cottage cheese och en krispig gårdssallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2018

Vegopytt med ägg

Ingredienser

4 portioner
1 bakpotatis
2 förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk olivolja
salt
peppar
8 ägg
1 msk olja
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)

Till servering

500 g cottage cheese
125 g sallad (gärna gårdsallad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2120 KJ / 517 kCal
Fett24 g
Salt3.25 g
Kolhydrater35 g
Protein35 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Zucchiniplättar med paprikasallad och basilikaröra
Betyg 3.8 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pyttipanna med pancetta
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegopytt med kikärtskräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rotfruktspytt med korv och pepparrotskräm
Betyg 3.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Majsplättar med tomatsallad och cottage cheese
Betyg 3.2 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddstekt fläskkarré med myntayoghurt
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga