Rotfruktspytt med korv och pepparrotskräm
![Rotfruktspytt med korv och pepparrotskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_143959/cf_259/rotfruktspytt_med_korv_och_pepparrotskram.jpg)
Här är en riktigt smaskig och spännande variant av pyttipanna. Förutom tärnad potatis innehåller den här pytten även flera goda rotfrukter och matig grillkorv. Medan allting sköter sig själv i ugnen så vispar du enkelt ihop en svalkande pepparrotskräm som serveras som tillbehör.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2016
![Rotfruktspytt med korv och pepparrotskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_143959/cf_259/rotfruktspytt_med_korv_och_pepparrotskram.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Rotfruktspytt
2 bakpotatisar
500 g vegetarisk pytt
1 msk olja
1 tsk timjan
salt och peppar
500 g grillkorv
Pepparrotskräm
1 msk riven pepparrot
2 dl crème fraiche
1/2 ask krasse
Till servering
1 huvudsallad
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korvarna. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3393 KJ / 811 kCal
Fett48 g
Salt4 g
Kolhydrater66 g
Protein26 g
Kommentar
Gott
Laila
2016-10-12