Vegopytt med ägg

Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vegopytt med ägg

En vegopytt med stekt ägg svänger du ihop med hjälp av vegetarisk pytt samt bakpotatis. Tärna bakpotatisen och stek tillsammans med pytten, addera gärna gräslök på slutet. Servera med stekt ägg, cottage cheese och en krispig gårdssallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2018

Vegopytt med ägg

Ingredienser

4 portioner
1 bakpotatis
2 förp vegetarisk pytt (à 500 g)
1 msk olivolja
salt
peppar
8 ägg
1 msk olja
1/2 ask färsk gräslök (à 20 g)

Till servering

500 g cottage cheese
125 g sallad (gärna gårdsallad)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2120 KJ / 517 kCal
Fett24 g
Salt3.25 g
Kolhydrater35 g
Protein35 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Vegopytt med kikärtskräm
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pyttipanna med pancetta
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad