Pyttipanna med pancetta
Snabbmat på ett lite lyxigare sätt. Med denna pyttipanna där du adderar pancetta, ägg och crème fraiche får du en balanserad rätt med det där lilla extra. Garnera med färsk persilja och servera med en grön sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2017
Ingredienser
2 portioner
160 g pancetta
500 g vegetarisk pytt
1/2 tsk olja
salt
peppar
2 ägg
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 dl lätt crème fraiche paprika & chili
1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2223 KJ / 532 kCal
Fett33 g
Salt4.7 g
Kolhydrater28 g
Protein27 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Blev jättegott! Över förväntan.
Sara
2017-12-06