Pyttipanna med pancetta

4
1
Pyttipanna med pancetta

Snabbmat på ett lite lyxigare sätt. Med denna pyttipanna där du adderar pancetta, ägg och crème fraiche får du en balanserad rätt med det där lilla extra. Garnera med färsk persilja och servera med en grön sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2017

Pyttipanna med pancetta

Ingredienser

2 portioner
160 g
pancetta
500 g
vegetarisk pytt
1/2 tsk
olja
-
salt
-
peppar
2
ägg
1
ask färsk persilja (à 20 g)
1 dl
lätt crème fraiche paprika & chili
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Sara

2017-12-06

Blev jättegott! Över förväntan.

Näringsvärde per portion

Energi 2223 KJ / 532 kCal
Fett 33 g
Salt 4.7 g
Kolhydrater 28 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept