Vegopiccata milanese med tomatpasta

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vegopiccata milanese med tomatpasta

Ta genvägen och använd frysta färdiga schnitzlar så går det fort att laga mat. Servera schnitzlarna med smakrik tomatpasta där både bönor och babyspenat rörs ner.

Vegopiccata milanese med tomatpasta

Ingredienser

4 portioner
2 vitlöksklyftor
2 schalottenlökar
1 msk torkad oregano
2 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 burk finkrossade tomater (à 400 g)
1 dl vatten
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
4 port pasta (gärna pappardini)
1 förp fryst vegetarisk schnitzel (à 720 g)
300 g frysta haricots verts (bönor)
100 g parmesan
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3786 KJ / 905 kCal
Fett38 g
Salt4.7 g
Kolhydrater89 g
Protein44 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Penne med skink- och tomatsås och haricots verts
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tofugrillspett med matvete och bönsallad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wokade paprikor och bönor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Haricots verts med citron och vitlök
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färska haricots verts i senapsmajo
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Potatisgnocchi med bresaola och bönor
Betyg 4.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga