Vem gillar inte att dippa klyftpotatis och vegonuggets i en smarrig dippsås? I det här receptet gör du enkelt en dippsås med smetana och tomatpesto. Potatisklyftorna tillagar du i ugnen och vegonuggets steker du i stekpannan. Kanske en ny vardagsfavorit?
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2019
Kontrollera innehållet i vegonuggetsen och peston.
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott 👌
Tom
2020-09-04Supergott. Dock tog jag lätt créme fraîches istället för smetana. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Andrea
2020-09-02nästan godare är kycklingsnuggets som vi tröttnat på
Eva
2019-09-25