Pastasallad med paprika och tomattapenade

0
0 Klimatsmart
Pastasallad med paprika och tomattapenade

Den enklaste och godaste pastasalladen gör du med färska grönsaker, nykokt pasta och grillad paprika som blandas med smakrik tomattapenade. Lägg till färdiggrillad kyckling och aromatiska basilikablad och vips har du en ny familjefavorit!

Skriv ut
Pastasallad med paprika och tomattapenade

Ingredienser

4 portioner
400 g
pasta (gärna route)
200 g
grillad paprika
3
tomater
1
gurka
400 g
färdiggrillad kyckling
1
kruka basilika
50 g
tapenade (tomat)
-
salt
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i tapenaden.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1721 KJ / 411 kCal
Fett 18 g
Salt 2.5 g
Kolhydrater 33 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept