Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

0
0
Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

Om du är sugen på tapas är den här mackan ett väldigt trevligt inslag – stekt levainbröd toppas med tomatcrème, olivtapenade, charkmixen Tapas de España och rödbetsskott. Servera med goda tillbehör, som marinerade kronärtskockor och snacksmorötter.

Skriv ut
Tapasmacka med kallskuret och soltorkad tomatcrème

Ingredienser

4 portioner

Tomatcrème

2 dl
majonnäs
1/2 dl
tapenade med soltorkade tomater
-
salt

Tapasmacka

1
vitlöksklyfta
4
skivor vetelevain
2 msk
olivolja
130 g
tapenade (på svarta oliver)
150 g
lufttorkad skinka, chorizosalami (gärna Tapas de España)
1 dl
rödbetsskott

Till servering

marinerade kronärtskockor
snackmorötter

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och tapenaden.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3037 KJ / 725 kCal
Fett 57 g
Salt 4 g
Kolhydrater 37 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept