En vegetarisk gryta med smaker från Medelhavet är denna vegogryta med grönsaker och bönor i buljong och crème fraiche. Den livfulla grytan får en smak av färsk timjan innan du serverar den till dina gäster.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2004
Fri från gluten och ägg.
Kontrollera ingrediensförteckningen för buljongen.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche som smaksätts med tomatpure och saffran.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som smaksätts med tomatpure och saffran.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Malin
2020-06-01Jättegod, tog en extra tomat
Eva
2020-05-22Gott, men kompletterade med en msk tomatpuré och aioli vid serveringen.
Maria
2017-03-02Took red onion instead of green onion. Double the amount of beans, the best when served with warmed up garlic bread. Turned out amazing